setare

 • Stabilire strategie
 • Creare campanii
 • Targetare campanii
 • Audience Research
 • Copywrite anunturi
 • Creare bannere
 • Instalare/configurare Facebook Pixel
 • Instalare / Configurare Google Analytics
 • Consultanta optimizare landing page/ Facebook Page

optimizare

 • Monitorizare
 • Optimizare
 • Adaugare/stergere/modificare campanii/anunturi
 • Raportare
 • Suport telefonic si e-mail
 • Intalniri cu un specialist certificat social media
 • Consultanta
CERE OFERTA

Cum lucram

Desi experienta este la randul ei importanta, noi credem ca este important si sa fii la curent cu toate noutatile din online, in special cand lumea se schimba atat de rapid. De aceea, primul pas atunci cand colaboram cu cineva este sa fim la curent cu piata in momentul respectiv. Respectam termenele-limita si ne place sa gasim impreuna cu clientul cea mai convenabila solutie pentru toata lumea. Solicita o oferta si vezi cu ochii tai!

1Alocarea proiectului

Fiecarui proiect ii este alocat un manager specialist certificat social media cu experienta in toate tipurile de campanii si pe toate verticalele.

2Stabilirea obiectivelor

In urma mai multor discutii purtate de managerul de proiect cu clientul pentru identificarea unor obiective SMART se stabileste o strategie clara si eficienta de promovare online, se identifica targetul si se stabileste bugetul pentru indeplnirea obiectivelor.

3Crearea campaniilor

Specialistul dumneavoastra Social Media se conecteaza la contul si pagina de Facebook (daca nu se creaza o pagina noua). Se structureaza corect audienta si se identifica cele mai bune oportunitati, iar apoi se targeteaza campaniile astfel incat niciun leu sa nu fie irosit. Pentru a atrage trafic relevant pentru site-ul dumneavoastra sau pagina de facebook anunturile text sunt facute de un copy-writer, iar cele grafice de un specialist in design.

4Urmarirea performantelor

O campanie de succes trebuie masurata constant si optimizata in permantenta. Pentru aceasta instalam si configuram Faceboook Ads + Google Analytics, masuram rezultatele si interpretam datele colectate astfel incat sa folosim orice informatie in interestul imbunatatirii permanente a rezultatelor.

5Optimizarea campaniilor

Din momentul in care campaniile pornesc acestea sunt monitorizate permanent si optimizate continuu obiectivul fiind acela de a plati cat mai putin pentru un click, conversie engagement si de a imbunatati indicatorii campaniei (like, share, reach, relevance score).

6Raportarea rezultatelor

Legatura noastra cu clientul are o importanta foarte mare si de aceea periodic se trimit rapoarte privind rezultatele campaniei si activitatii specialistilor pe cont, se organizeaza intalniri de lucru si se iau cele mai bune decizii pentru performante fara egal.

De ce noi?

Pentru ca suntem cei mai buni pentru tine. Pentru ca noi stim ca nu exista o singura solutie pentru toate site-urile. Pentru ca ne adaptam si ne pliem pe diverse cerinte si preferinte si nu ne lasam pana nu gasim cea mai potrivita varianta. Pentru ca si altii ne-au ales si nu au regretat. Pentru ca noi suntem online-ul.

Profesionalism Search Ads Profesionalism

Suntem parteneri
certificati Google

Competenta Search Ads Competenta

Avem 5 specialisti
certificati Google AdWords

Experienta Search Ads Calitate

200 de clienti
(10% cota de piata)

Siguranta Search Ads Experienta

5 milioane EUR buget
administrat (peste 2 milioane
EUR pe an)

Flexibilitate Search Ads Flexibilitate

Campanii in 30 de tari si
5 limbi de circulatie
internationala

Proiecte recente

Lucram pentru o multime de clienti ce au o multime de obiecte de activitate.
Imobiliare, fashion, electroIT, publicitate, finante sunt doar cateva dintre domeniile in care am obtinut rezultate excelente.

 • Andrei Sarbu
  CEO - Coldwell Banker Romania
  Search Ads sunt furnizorii nostri de incredere pentru o gama larga de servicii - de la web design la Ad Words sau materiale publicitare pentru print. Website-urile si landing page-urile create de ei imbina cu succes grafica de foarte buna calitate cu functionalitatile perfect puse la punct aducand plus valoare proiectelor noastre rezidentiale. Fiecare idee este pusa in aplicare - rezultatul fiind cel mai bun posibil - cu optimizari continue astfel incat sa fim la curent cu toate tendintele. Clienti Search Ads
 • Marina Chistruga
  Marketing Manager - Geplast
  Pe scurt: colaborarea a decurs cu maxim de profesionalism din partea Search Ads. Experienta si cunostintele declarate inaintea inceperii colaborarii au fost din plin sustinute de rezultatele campaniilor derulate pe Google, de exercitiile de programare web si prin grafica propusa pentru proiectele Geplast. Faptul ca avem un partener care raspunde tuturor solicitarilor cu "gasim o solutie" si care revine efectiv cu rezolvari eficiente inseamna mult. Clienti Search Ads
 • Asociatia Ivan Patzaichin
  Mila 23
  Suntem foarte multumiti de colaborarea cu Search Ads, o echipa tanara, profesionista și foarte entuziasta.

  Am dezvoltat impreuna 3 site-uri cu design inovativ si interfata prietenoasa.

  Nu in ultimul rand, am apreciat foarte mult promptitudinea livrarii si respectarea brief-ului.
  Clienti Search Ads
 • Traian Stancu
  Chief Operating Officer - Kiwi Finance
  Acum ceva mai bine de 1 an am primit de la Searchads propunerea de a ne gestiona campania de adwords si, desi am fost initial destul de reticenti in a schimba partenerul cu care colaboram la acea vreme, am acceptat provocarea si mai mult decat atat, am decis sa refacem si site-ul companiei. Suntem incantati de colaborare, de disponibilitatea lor de a testa lucruri noi, de orientarea catre rezultate, precum si de faptul ca si-au pastrat standardele promise. Clienti Search Ads
 • Radu Teleman
  Marketing Director - Militari Residence
  Consider colaborarea cu Search Ads foarte importanta fiind in spectrul online linie considerata strategica de catre Militari Residence.

  Rezultatele colaborarii nu pot fi ignorate iar implicarea lor prin propuneri si idei inovatoare fac din Search Ads un partener de incredere.
  Clienti Search Ads

Contacteaza-ne

Telefon: +40.745.114.816 // Mail: contact@searchads.ro

Piata Unirii, Str. Ienachita Vacarescu, nr. 1, Cladirea EuroMall, Sector 4, Bucuresti

Copyright © Search Ads. All Rights Reserved.

Marketing Online