Nu promovam forme fara fond

Design, inovatie, desen, inventie, creatie – termeni ce definesc perfect viziunea agentiei Search Ads. Conceptul nostru de design are o larga aplicare in serviciile si produsele pe care le oferim. Ca agentie de creatie digitala, design-ul este nucleul profesiei noastre. Echipa dedicata de art directors, graficieni si designeri isi concentreaza abilitatile pentru a crea un impact pe Web.

Design-ul nu este o forma de arta completa. Este demarcatia fina dintre arta si practica, o imbinare armonioasa a esteticii cu functionalitatea. Creativitate, dar cu un scop practic. Din aceasta perspectiva developerii nostrii sunt parte integranta a procesului creativ si design-ului.

Acesta este motorul ce asigura coeziune intre ideile clientului si propunerile noastre.

Branding Design

Obiectivul nostru: sa ascultam, sa te auzim, sa iti definim proiectul si sa dezvoltam continut web care este deopotriva estetic, cat si functional. Web design-ul trebuie sa imbine ergonomia cu design-ul grafic. De aceea agentia noastra are o echipa multidisciplinara, direct din era 2.0.

Expertiza noastra este motivata de profesionisti devotati, care colaboreaza spre a-ti promova brand-ul online. Suntem la curent cu ultimele noutati. Monitorizam constant schimbarile din lumea www-ului pentru a-ti oferi cele mai bune optiuni disponibile la zi.

Daca ai in minte schita proiectului tau, Search Ads este gata sa te ajute cu arhitectura digitala pentru a-ti cladi proiectul online.


CERE OFERTA

Proiecte recente

Lucram pentru o multime de clienti ce au o multime de obiecte de activitate.
Imobiliare, fashion, electroIT, publicitate, finante sunt doar cateva dintre domeniile in care am obtinut rezultate excelente.

 • Andrei Sarbu
  CEO - Coldwell Banker Romania
  Search Ads sunt furnizorii nostri de incredere pentru o gama larga de servicii - de la web design la Ad Words sau materiale publicitare pentru print. Website-urile si landing page-urile create de ei imbina cu succes grafica de foarte buna calitate cu functionalitatile perfect puse la punct aducand plus valoare proiectelor noastre rezidentiale. Fiecare idee este pusa in aplicare - rezultatul fiind cel mai bun posibil - cu optimizari continue astfel incat sa fim la curent cu toate tendintele. Clienti Search Ads
 • Marina Chistruga
  Marketing Manager - Geplast
  Pe scurt: colaborarea a decurs cu maxim de profesionalism din partea Search Ads. Experienta si cunostintele declarate inaintea inceperii colaborarii au fost din plin sustinute de rezultatele campaniilor derulate pe Google, de exercitiile de programare web si prin grafica propusa pentru proiectele Geplast. Faptul ca avem un partener care raspunde tuturor solicitarilor cu "gasim o solutie" si care revine efectiv cu rezolvari eficiente inseamna mult. Clienti Search Ads
 • Asociatia Ivan Patzaichin
  Mila 23
  Suntem foarte multumiti de colaborarea cu Search Ads, o echipa tanara, profesionista și foarte entuziasta.

  Am dezvoltat impreuna 3 site-uri cu design inovativ si interfata prietenoasa.

  Nu in ultimul rand, am apreciat foarte mult promptitudinea livrarii si respectarea brief-ului.
  Clienti Search Ads
 • Traian Stancu
  Chief Operating Officer - Kiwi Finance
  Acum ceva mai bine de 1 an am primit de la Searchads propunerea de a ne gestiona campania de adwords si, desi am fost initial destul de reticenti in a schimba partenerul cu care colaboram la acea vreme, am acceptat provocarea si mai mult decat atat, am decis sa refacem si site-ul companiei. Suntem incantati de colaborare, de disponibilitatea lor de a testa lucruri noi, de orientarea catre rezultate, precum si de faptul ca si-au pastrat standardele promise. Clienti Search Ads
 • Radu Teleman
  Marketing Director - Militari Residence
  Consider colaborarea cu Search Ads foarte importanta fiind in spectrul online linie considerata strategica de catre Militari Residence.

  Rezultatele colaborarii nu pot fi ignorate iar implicarea lor prin propuneri si idei inovatoare fac din Search Ads un partener de incredere.
  Clienti Search Ads

Contacteaza-ne

Telefon: +40.745.114.816 // Mail: contact@searchads.ro

Piata Unirii, Str. Ienachita Vacarescu, nr. 1, Cladirea EuroMall, Sector 4, Bucuresti

Copyright © Search Ads. All Rights Reserved.

Marketing Online